· 

Fam Brouwer

Fam. Brouwer

Voor Social Media en onze website ga ik sinds kort

bij klanten langs om mooie foto's te maken. Deze keer

kwam ik binnen bij Fam. Brouwer. Kort geleden heeft de begane grond een complete verbouwing ondergaan. Na een flinke tijd op tuinmeubels te moeten zitten en buiten te hebben gekookt is het dan nu helemaal af.

 

Mooier kan niet.

Het regent en bij binnenkomst maak ik aanstalten mijn schoenen uit te doen, maar de vrouw des huizes valt me gelijk in de rede 'laat je schoenen maar aan hoor, je ziet er niks op', zeg nou zelf mooier kan het toch niet ? Super praktisch dat wil toch elke huisvrouw !

 

Veelkleurigheid

De vloer die is gelegd is heeft een stoere grijze betonlook en dit matcht ontzettend goed met al het hout wat is gebruikt. De Fam Brouwer heeft de muren heel licht grijs geverfd, stoer staal zien we terugkomen, cognac en prachtige blauwe details zijn toegevoegd. De meubels, accessoires en kleuren zijn met veel zorg geselecteerd en de houten keuken is de toch wel de kers op de taart. 

 

Persoonlijkheid

In het huis is veel persoonlijkheid toegepast. Zo staat er een prachtig zwart kastje in de hal waar mooie exemplaren staan uit de glasfabriek die ze hebben gekregen en is er aan de muur een stoere vakkenkast bevestigd met in elk vak een souvenir uit de landen waar dit stel is geweest. 

 

Keuze

Een vloer uitkiezen, lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. Het is meestal een van de eerste items naast een badkamer en keuken waar je naar op zoek gaat. Ga je voor een lichte vloer of juist donker. Wil je graag gemak of

is 'it all about the looks'. Deze vloer past in heel veel stijlen. Door de grootte van tegel oogt de ruimte nog groter en

de warme tinten in de grijze vloer maken de ruimte sfeervol en warm. 

 

Plezier

Ik hoop dat Fam Brouwer nog heel lang plezier mag hebben van deze vloer en hun prachtige nieuwe inrichting. Ik heb in ieder geval genoten de vloer bij onze klant te bewonderen en via deze weg wil ik hun bedanken voor de prachtige foto's die we mochten nemen. Hieronder nog een paar mooie plaatjes, geniet ervan en veel woonplezier.

 

Jeline Ras,

Stobastone

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Janny van Urk (vrijdag, 29 september 2017 23:43)

  Prachtige vloer, maakt de beneden verdieping nog ruimer, vloer is netjes gelegd en zelfs een roedel honden slagen er niet in om hem vies te maken
  Klaas en Marijke 's huis is een mooi, warm thuis geworden

 • #2

  Marijke Brouwer (zaterdag, 30 september 2017 07:27)

  Wij zijn er ook super blij mee , precies het totaal plaatje zoals ik het in mijn hoofd had! We hebben een droomvilla!
  Alle lof aan alle Urker ondernemers , vooral de vloer van Stobastone en de keuken van bad en wonen keuken totaal.
  En mooie foto, s Jelliene! Top

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord