· 

Fam Bakker

Onderweg naar klanten met toch wel een heel bijzonder verhaal, bedacht ik me dat niet iedere klant overstroomt van enthousiasme of open is en ben ik toch altijd wel een beetje zenuwflappig. Met dit in het achterhoofd en mijn vinger die nauwelijks de bel raakte bij deze prachtige voordeur, zwaait deze vervolgens open en wordt ik begroet met 'dag lekkere', nou dan voel je je meer dan welkom zal ik je zeggen.

 

Misschien weten velen van jullie het nog wel, de ontploffing aan de Grote Fok vorig jaar. Alhoewel de Fam. Bakker de minste schade had moest toch hun huis afgebroken worden. De gevel was letterlijk door de druk opgeschoven en alle buitenmuren stonden bol. Deze dag weet de vrouw des huizes nog goed na te vertellen en brengt nare herinneringen boven. Alleen de schuur mocht blijven staan en gelukkig konden veel meubels en waardevolle foto's nog onder speciale begeleiding verzameld worden uit het huis.

 

Nu iets meer dan een jaar verder hebben ze op hun zo vertrouwde plek weer een geheel nieuwe woning staan en kwamen ze bij Stobatone voor de vloer, tegels voor achter de keuken, badkamer en wc. Het patroontje achter de prachtige landelijke keuken maken het tot een spannend geheel en de kleuren combineren perfect met elkaar. Supergaaf om dit patroontje bij de klant te zien, echt genieten !

 

'Het was niet moeilijk om onze meubels weer een plekje te geven want alles past bij deze vloer' zegt de vrouw des huizes. De tegel geeft een rustig geheel, maar toch komen er veel kleuren in voor. Dit maakt de tegel uniek. Ook is de vloer zeer praktisch. Je ziet er vrijwel niks op en hij is heel makkelijk te onderhouden. 

 

In de badkamer is gekozen voor een lichtbruine tegel die een stroeve afwerking heeft, dit is heel fijn in het onderhoud want je ziet geen strepen na het schoonmaken. Ja dames onder de lezers 'gemak dient de mens' wij zijn immers in de meeste gevallen degene die het schoonhouden ? Rondom is de badkamer afgezet met een donkerbruine decorstrip die als je goed kijkt hier en daar glittert en het weer tot een mooi geheel maakt. Ook in de wc beneden is de vloer doorgetrokken achter het toilet en zie je dezelfde lijn als de badkamer terugkomen.

 

Achter de keuken is gekozen voor een bijzonder patroontje voor het kookgedeelte en een bijpassend effen tegeltje voor achter de kraan, daar zijn onze klanten toch wel erg trots op. De inmiddels binnengekomen heer de huizes laat weten dat de keuken nu groter is doordat er een deel van de woonkamer bij de keuken is getrokken. Op deze manier is er alle ruimte wanneer de kleinkinderen komen.

 

Wij zijn zeer tevreden over de service bij Stobastone geeft de Fam Bakker aan en het uitstekende advies over de tegels.

'We kregen zelfs advies over de juiste kleurkeuze en dit vonden wij erg fijn'.

 

Natuurlijk kon ik de hond niet vergeten in de onderstaande foto's. Al is hij en zijn baasje een beetje verdrietig nu zijn maatje er niet meer is sinds vorige week, werd ik toch vriendelijk begroet met hier en daar een likje.  

 

Hartelijk dank Fam. Bakker dat ik de mooie foto's en jullie verhaal mag delen. Ik wens jullie in dit mooie huis nog vele gezonde fijne jaren toe,  op jullie nieuwe toch zo vertrouwde plek aan de Grote Fok.

 

Groeten Jeline Ras.

Stobastone.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord