· 

Zo zwart als wat op deze Black Friday

Gezien ik op mijn voorstelpagina beloof niet alleen over tegels te schrijven, maar ook over kleur, interieur en onze showroom, deze keer iets over de inrichting van onze showroom.

 

Met de opening van onze nieuwe showroom zette ik samen met mijn schoonvader vol trots voor mijn gevoel grote potten voor onze showroom met prachtige witte viooltjes, heerlijk fris. Maar wat eens zulke grote potten leken, lijken nu kleine miezerige potjes en de eens zo mooie viooltjes zijn bijna verzopen.

 

Op zoek naar iets nieuws, want dit kan niet langer. Er moet iets terugkomen met volume en het moet origineel zijn. In mijn hersenkamertjes beginnen allerlei lampjes te branden en radars te draaien, dit gebeurt altijd wanneer er weer een nieuw idee bij me opkomt. 

 

Op pinterest zie ik halve regentonnen, superleuk met volume uiteraard, maar echt origineel kan ik het niet noemen.

Er komen grote romantische buitenpotten voorbij, heel mooi met zo'n olijfboom, staat superstrak. Al snel schiet me te binnen dat deze tegen de vorst ingepakt moeten worden en ik trek mijn neus op want dat staat natuurlijk niet.

 

Wanneer ik in de auto op weg naar Stobastone langs de weg een oud olievat zie staan valt het kwartje. Cool !! In mijn gedachten zie ik ze al staan voor elk muurtje een olievat. Leuk grijs gras er in en zwart van kleur of of lekker roestig,

ook leuk. Ik speur internet af en merk dat die dingen overal aangeboden worden, maar voor heel heel uiteenlopende bedragen en allemaal een eind uit de buurt.

 

Wanneer mijn man doodleuk opmerkt waarom ik de plaatselijke olieboer nog niet heb gebeld, trek ik de stoute schoenen aan. Ik bel ze op en vraag naar oude olievaten, binnen een half uur sta ik bij de haven te snuffelen tussen de beschikbare vaten.

 

Wanneer Oliehandel Hoekman aanbiedt de olievaten te willen afleveren bij onze showroom en de prijs noemt worden mijn ogen enigszins groot van verbazing. Ik kies er zes uit en geef het adres door, op weg naar de auto doe ik een klein vreugdedansje in de hoop dat niemand dit gezien heeft, mijn dag kan niet meer stuk.

 

Ik bel Hovenier Wiebe Schraal en hij geeft me de juiste tips betreft verschillende grassen en welke binnenbakken in kan gebruiken om deze in te zetten. Bij Schildersbedrijf K.J. Coenen koop ik schuurpapier en de zwarte spuitbussen. In mijn hoofd zijn ze namelijk al zwart, net als ons logo lekker duidelijk en no nonsens. 

 

Wanneer ik in ons magazijn arriveer vraag ik met een uitgestreken gezicht of mijn man even de olievaten open wil zagen. Mijn projecten wil ik namelijk liever vandaag af hebben dan morgen, maar tussendoor moet hij natuurlijk onze klanten helpen. Ik schuur de vaten licht op, maak in ons magazijn een heuse spuitplek en ja hoor op deze black Friday wordt het eerste vat zo zwart als wat. De eerste plantenbak is geboren.  

 

Bij het tuincentrum zie ik gelijk het grassoort staan wat ik in gedachten heb. Op weg naar de kassa wordt ik ontzettend hebberig en kan het niet laten alvast wat leuke kerstspullen mee te nemen voor de  showroom, je hoort immers overal al kerstmuziek.

 

Omdat de binnenbakken nog even op zich laten wachten kan ik het resultaat nog niet laten zien, helaas. Ik kan jullie echter al wel een sneak peak geven in de onderstaande foto's en beloof jullie de foto's te showen wanneer de vaten voor onze showroom pronken.

 

Soms moet je gewoon lekker je fantasie laten gaan en doen !

Groeten Jeline Ras

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Jannie post (zaterdag, 25 november 2017 23:39)

  Geweldig! We zijn zussen!! Zien het in ons hoofd al af..! Het wordt prachtig.
  Trots op je inzet voor het bedrijf van je man.

 • #2

  Marina van schildersbedrijf KJ Coenen (woensdag, 29 november 2017 21:34)

  Lekker creatief en altijd bezig .
  Lijkt super leuk te worden

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord