· 

Tussen de feestdagen en daarna

Hebben jullie dat ook na kerst, ik wel, ik kan niet wachten om al die kerstbende weer op te ruimen. Ik heb er dan gewoon genoeg van en zin aan iets nieuws. Dit heb ik denk ik ook van mijn moeder 'opgeruimd staat netjes'. Terwijl ik toch echt al in oktober zit te brainstormen betreft de kerstversiering. Ik kan dan ook compleet de tijd vergeten en tot middernacht thuis of in onze showroom freubelen met de kerstversieringen en de styling hiervan.

 

Ik heb gewacht tot gister maar toen was het ook echt klaar, ook al was onze kerstversiering heel subtiel gezien onze kleine jongen overal aan plukt. Ik vind dit ook passen bij de trends van nu, subtiel, veel met hout, slingers, beton en kleine accessoires. Zo heb ik in het raam een slinger van zwarte vilten kerstboompjes en in onze showroom onder andere een slinger van handletter kaarten opgehangen, superleuk.

 

Toen ik ons kleine boompje uit de vensterbank, waar ik overigens al honderd naalden van opgeruimd had naar buiten gooide zag ik mijn dochter dan ook ogen als schoteltjes opzetten. Onze kleine verzamelaar zag een grote schat verloren gaan. Gelukkig mag haar eigen gemaakte kerststukje nog even blijven staan en laten we onze klanten in de showroom ook nog even genieten van de kerstversieringen.

 

Nu de meeste kerstversiering weer op zolder is gedumpt fantaseer ik heerlijk over mijn interieur voor het nieuwe jaar. Wat zal ik in de vensterbank zetten of zal ik een muur voorzien van een nieuw fris kleurtje. De meesten denken misschien na de kerst 'wat is het kaal', maar ik kan er echt van genieten. Nu is mijn stijl ook zonder al teveel poespas.

Ik hou van grote items en het liefst met een goed verhaal. Als ik accessoires toepas cluster ik deze altijd zodat het een eenheid blijft. 

 

Voor Stobastone heb ik samen met Dirk-Jan ook weer een aantal plannen op een rij gezet. Zo wil ik meer beleving overbrengen in onze showroom en hoe ik dit ga doen blijft nog even geheim. Ook hoop ik in dit nieuwe jaar een studie

te gaan volgen en heeft Dirk-Jan een mooi programma aangeschaft waar hij klanten via een 3D tekening gelijk het resultaat kan showen. 

 

Het is goed om plannen en doelen te stellen voor het nieuwe jaar, maar ook om achterom te kijken. Zo mochten we dit jaar een nieuw pand betrekken en een nieuwe huisstijl geven aan ons bedrijf. Dirk-Jan heeft zelf de showroomindeling getekend van maar liefst twee verdiepingen. Samen hebben we bij onze leveranciers de nieuwste collecties uitgezocht. De oude showroom open houden en s'avonds bezig te zijn in de nieuwe heeft Dirk-Jan een kleinere broekmaat opgeleverd, veel stress en emmers vol met zweet, maar we zijn superblij met onze nieuwe plek.

 

Onze nieuwe showroom heeft veel licht door de vele raampartijen en bestaat uit twee verdiepingen. Door de vele badkamer opstellingen en vele vloeren kunnen we klanten veel laten zien. Ik mocht de aankleding op me nemen en zo is er bij mij een lampje gaan branden wat niet meer uitgaat. Ideeën blijven bovenborrelen en ik geniet hier ontzettend van.

 

Zo maakte ik verschillende moodboards voor de styling, heb ik druk gewerkt een nieuwe website en meer aandacht gegeven aan onze Social Media pagina's. Dit doe ik nog dagelijks, daarnaast ga langs bij onze klanten voor mooie plaatjes. Hiervoor mocht ik onlangs het certificaat 'Interieurfotografie' in ontvangst nemen. 

 

Er is ontzettend veel werk verzet in korte tijd en daar hebben de broers, zwagers, vader en verder familie ontzettend hard aan meegewerkt. Zonder hun was het niet gelukt en ik heb gezien hoe fijn het is als je broers hebt die voor je klaar staan. Met een vader als boekhouder mogen wij zoals we dan wel eens zeggen 'onze handen stijf dichtknijpen'. Hij heeft samen met onze dochter het lint doorgeknipt met de opening van onze showroom.

 

We mochten dit jaar een woonfestival organiseren samen met Totec Installatie die we als partner in onze showroom mochten omarmen. Met veel ondernemers in de Noordoostpolder hebben we op deze manier kennis kunnen maken. Ook mochten we onze klanten en bezoekers inspireren en informeren over alles op het gebied van wonen en interieur. Aan het eind van dit jaar mochten we op de Winterse Sfeerdagen van Marco Marknesse ons bedrijf presenteren aan bezoekers. 

 

En zo werken we samen aan ons bedrijf en hopen we te bouwen aan iets moois voor de toekomst. Ontzettend veel respect heb ik voor Dirk-Jan zoals hij met onze klanten omgaat en alle tijd voor ze neemt. We hopen in het nieuwe jaar onze klanten te blijven inspireren, informeren en te laten genieten in hun huis en thuis door de perfecte vloer en/of droombadkamer te leveren die ook in het nieuwe jaar helemaal mag aansluiten op jou unieke woonstijl.

 

Het hoort helemaal bij je interieur en de keuze is enorm. Wij geven eerlijk advies over kleur, materiaal en dagelijks gebruik of onderhoud. De nieuwe collectie die langzaam binnendruppelt voor het nieuwe jaar zal u dan ook zeker in de smaak vallen.

 

We hopen u graag te ontmoeten in onze showroom. Ook zal ik u via onze Social Media pagina's, onze website en via deze blog voorzien van mooie inspirerende woonverhalen van klanten of nieuwe collecties, kleur, interieur en leuke woontips.

 

Ik wens jullie een voorspoedig nieuwjaar, veel woonplezier en vergeet vooral niet te genieten in het nieuwe jaar

 

Groeten Jeline,

Stobastone

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Grietje Schraal (vrijdag, 29 december 2017 22:08)

  Fantastisch om te lezen! Respect voor jullue allebei! Veel succes ook in 2018! �

 • #2

  Sjoerdje (zaterdag, 30 december 2017 10:32)

  Heel leuk om te lezen goed gedaan Jeline ook net wat voor jou ga zo door

 • #3

  Wilma Hoorn (zaterdag, 30 december 2017 23:31)

  Leuk zoals je beschrijft wat jullie samen hebben verzet en nog in petto hebben. Ik ben benieuwd ��

 • #4

  Jeline (maandag, 01 januari 2018 15:58)

  Bedankt voor jullie leuke reacties ��

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord