Fam Meun

interieur natuursteen interieuradvies blogger blog interieurblog advies ontwerp interieuradvies

Bij deze klanten is pas een lief prinsesje geboren, samen met haar broertje en hun trotse ouders wonen ze in een prachtige vrijstaande woning aan de rand van Urk.

 

Voor de benedenverdieping werd een natuursteenvloer uitgezocht.

De vloer is in wildverband gelegd, dit zorgt voor een spannend effect. Grijs voert de boventoon, maar de steen bevat meerdere bruin en grijstinten door elkaar heen wat er voor zorgt dat de vloer zich moeiteloos aanpast bij de inrichting van het huis.

 

Aangezien Hester niet zo goed ziet zoals jij en ik heeft de architect (Bauh uit Urk) een ontwerp gemaakt waar werkelijk in elke ruimte nagedacht is hoe er zoveel mogelijk geprofiteerd kan worden van het daglicht. Zo is heel slim boven de voordeur een raam geplaatst dat schuin met het dak meeloopt en die de vide volledig verlicht, maar ook zorgt dat door de opening in het midden van de vide het daglicht rechtstreeks in de keuken schijnt. In de woning zijn veel ramen geplaatst van boven naar beneden, dit geeft niet alleen heel veel licht, maar ook een verbluffend uitzicht over het boerenland en soms lijken de kleuren van de gordijnen en de muur magisch over te lopen naar buiten zoals op de foto hiernaast.

 

Bij Stobastone mocht ik Hester adviseren in hun keuze voor de badkamer en gezien mijn passie voor kleur & interieur heb ik haar ook verder mogen helpen met de kleuren op de muur, gordijnen, kleinmeubelen en accessoires. De keuze viel op warme lichte pastelkleuren voor op de muren. Voor de gordijnen fijn linnen in aarde tinten. Voor de ramen aan de voorzijde brede off white Jaloezieën en aan de achterzijde off white blinds die ook aan de bovenzijde versteld kunnen worden. Dit zorgt ook weer voor extra daglicht in de woning van bovenaf. In de keuken hebben we iets meer lef getoond door voor een lichtblauwe kleur te gaan, die prachtig aansluit bij de houten keuken en de kruiken op de plank erboven. 

 

Op verschillende adresjes zijn we losgegaan voor kleinmeubelen en accessoires. Ik heb goed naar Hester geluisterd en hierdoor is het echt haar stijl en hun thuis geworden. Hester houdt van stoere materialen, strak maar met een landelijke uitstraling. Heerlijk om dit huis helemaal compleet te maken met de bewoners, echt bijzonder als een huis een thuis wordt door de juiste meubels, kleuren en accessoires. 

 

De landelijke stijl heeft zeker de leiding in deze woning. Alles is heel strak afgewerkt en sommige meubels hebben een moderne uitstraling, maar de accessoires zijn stoer en romantisch wat zorgt voor een leuke mix. Het hout geeft karakter aan de woning, dit zie je ook in de balken terugkomen door het hele huis, de vide en de trap wat allemaal zeer netjes is afgewerkt.

 

Ook is de natuursteenvloer in het toilet doorgetrokken achter het reservoir en het stukje muur daarboven is bedekt met prachtige witte stonepanels. In de badkamer boven is gekozen voor een effen grijze tegel met beige mozaiken van steen. Ook hier zie je de houten balken de badkamer weer trotseren. De handgemaakte wasmeubels met de bijgemaakte spiegels maken deze badkamer helemaal tot een plaatje en werkelijk alle comfort is aanwezig.

      

De echte leefkeuken, de vide, de balken, een balzaal van een slaapkamer met het verbluffende uitzicht zorgen dat dit huis echt een 'droomhuis' genoemd mag worden. Met een heerlijke tuin die aan de achterkant al klaar is geniet dit gezin echt van een prachtig uitzicht. Dan kun je toch echt al uitkijken naar die lange zomeravonden denk je ook niet ?

 

Onderstaande de foto's die ik na deze blog jullie natuurlijk niet kan onthouden, ENJOY !!

 

Find your own style and enjoy it,

Groeten Jeline Ras

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Dini Post (vrijdag, 02 februari 2018 19:29)

  Geweldig huis,prachtige stijl en kleuren.

 • #2

  Wilma Hoorn (zaterdag, 03 februari 2018 00:49)

  Wat een schitterend huis en inderdaad een mooie mix van stoer en landelijk. Goed gedaan zeg, waanzinnig mooie keuken ook��

 • #3

  Marretje Brands (zaterdag, 03 februari 2018 07:50)

  Prachtig! Mooi gedaan, daar zullen de bewoners vast blij mee zijn

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord