De tel kwijt

Het is fris maar de zon schijnt wanneer ik op de fiets stap met mijn camera. De klanten wonen dichtbij en ik vraag me af of ik een beetje fatsoenlijke foto's kan maken door deze felle zon. Ik zie uit naar het bezoek van deze klanten, dit komt mede doordat de heer des huizes en ik collega's zijn geweest.

 

Dubbele en Liesbeth wonen samen met hun twee prachtige dochtertjes in een vrijstaande woning aan een singel zoals wij dit op Urk zeggen. Hier liggen voor dit stel veel mooie herinneringen. Het uitzicht is prachtig en mede hierdoor zijn ze voor dit huis gevallen zijn. De woning is volledig gestript en verschillende muren hebben een nieuw plekje gekregen.

 

Bij binnenkomst zie ik gelijk dat de stijl van Liesbeth een complete metamorfose heeft ondergaan. Zo zagen we in de vorige woning de stijl 'Romantisch' de leiding nemen met zachte pasteltinten, ronde vormen en bloemenprinten. De stijl is nu Landelijk en een tikje industrieel. Stoere cognac banken op ranke stalen pootjes, leuke groene accessoires en kussens maken de woonkamer sfeervol. Met de basis van dit interieur zou je ieder seizoen met wat kleuraccenten telkens weer een nieuwe look kunnen creëren. 

 

De tafels in de kamer en keuken worden binnenkort vervangen door houten tafels strak afgewerkt met staal. Deze worden op dit moment op maat gemaakt door Lucas Post Houtwerken die ook de keuken en de deuren tussen de woongedeeltes op maat heeft gemaakt. Wat een vakwerk is hier geleverd, prachtig. Achter de keuken is gekozen voor witte decortegels en deze maken de houten keuken hip en landelijk. Stobastone beschikt over een zeer uitgebreide collectie decor en patroontegels.

 

Op weg naar het toilet komen we in de hal. In het toilet is gekozen voor de beige decortegels met een supermooi printje dat heel subtiel naar voren komt. De unieke tegel maakt het net effe spannender dan een effen tegel en geeft het toilet een mooie uitstraling. Ik word meegenomen door de rest van de beneden verdieping in een aantal vertrekken die gebruikt worden voor opslag, was drogen enz. Ook hier ligt dezelfde vloer zonder drempels, dit moet voor Liesbeth geweldig zijn en brengt veel eenheid en rust in de woning.

 

We gaan via het achterhuis naar boven en komen op de toekomstige slaapkamer van dit stel. Ik zie het al helemaal voor me wanneer Dub me meeneemt in de plannen voor deze ruimte. De nok is in zicht en dit zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. De stalen balken die nu al zo stoer zijn worden ingepakt met hout, let maar op dit wordt een droomslaapkamer. 

 

Aangrenzend komt een kantoor voor Dubbele, deze moet echter nog ingericht worden. In mijn gedachten beginnen mijn handen al te jeuken en mijn radars te draaien. Hier kun je iets heel moois van maken. We komen door de volgende deur in

de babykamer en de slaapkamer waar Dubbele en Liesbeth nu slapen. In deze slaapkamer past ook gewoon een tweepersoonsbed en dit geeft wel aan hoe ruim de woning is. Wanneer we bij de badkamer aankomen ben ik de tel al kwijt, wat een ruimte in dit huis !

 

In de badkamer komen dezelfde decortegels tegen met het mooie printje zoals in het toilet beneden. Er is een heerlijk bad geplaatst waar je makkelijk met twee personen in kunt badderen, een inloopdouche en toilet. De wastafel is bekleed met tegels en hierop pronkt een natuursteen waskom. Lucas heeft ook hier een prachtige plank op maat gemaakt voor de handdoeken. Dit geeft de wastafel een stoere touch. Met de leuke spiegel wordt deze wastafel een uniek exemplaar. De leuke industriële plafonnière past uitstekend bij de spiegel. Ik hou er zo van wanneer klanten het net weer even anders doen als een ander.

Zo wordt hun eigen stijl zichtbaar en vind ik echt genieten.

 

Al heb ik echt gestunteld met het zonlicht en ben ik niet helemaal tevreden met de foto's van deze prachtige woning, wil ik deze toch met jullie delen. Op deze manier beleven jullie wat ik beschrijf. In deze woning wordt duidelijk dat praktisch en stijlvol zeker samengaan. 

 

Dubbele en Liesbeth ook al hebben jullie nog veel plannen voor deze woning, ik hoop dat jullie mogen genieten met jullie mooie gezinnetje en veel nieuwe herinneringen zullen maken bij de oude zo vertrouwde singel aan de Munnikplaat.

 

Bedankt voor het binnenkijken, het was genieten !

 

Groeten Jeline Ras

Stobastone

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dini Post (zaterdag, 03 maart 2018 12:18)

    Prachtig!!

  • #2

    Bes Beth (zaterdag, 03 maart 2018 12:22)

    Mooi geschreven..pracht huis.

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord