Nieuw weer vertrouwd maken

 

Deze middag heb ik bij twee klanten afgesproken van wie de huizen er aan de buitenzijde hetzelfde uitzien, maar hier is binnen niets van te zien. De inrichting, kleur en persoonlijke spullen zorgen voor een totaal andere beleving. 

 

Bij beide klanten hebben de meeste of alle kinderen inmiddels het nest verlaten. Ze lieten deze kans niet liggen en kochten deze woning in het nieuwe gedeelte van Urk. Het is een woning met oog op de toekomst. Dit houdt in dat de master bedroom en badkamer zich op de begane grond bevinden.

 

Dit geeft mij de mogelijkheid jullie te laten zien hoe mooi het eruit ziet als één vloer in alle ruimtes doorgetrokken wordt. Hierdoor ontstaat eenheid en creëer je een prachtige basis in alle ruimtes van de woning. Zo vertelt Ellis dat ze meerdere keren bij Stobastone is geweest en gedurende de bezoeken werd duidelijk welke vloer het moest worden. De vloer straalt veel warmte uit en heeft de look van natuursteen. De meubels in de woonkamer zijn taupe en er is veel hout te zien in deze woning. De keuken daarentegen heeft juist een moderne uitstraling en is hoogglans wit. “Veel mensen om me heen hebben het me afgeraden” vertelt Ellis, “maar ik ben er ontzettend blij mee”.

 

Onder het tafelblad is een nieuw onderstel geplaatst, wat het geheel weer een stoer karakter geeft. De stijl van Ellis is landelijk, romantisch en ze houdt van het grote gebaar in haar woonaccessoires. Alles is zo heerlijk fris en nieuw, daar kan ik altijd van genieten bij nieuwbouwwoningen. Bij het zien van de badkamer word ik verrast door de keuze van de prachtige stonepanels, die ook terug komen op de achterwand in het toilet. Ze blijven een lust voor het oog. Wanneer we bij de slaapkamer aankomen, wil ik me het liefst in het bed laten ploffen. Heerlijk! Wat een gevoel van rust en luxe krijg je hier.

 

Weer in de woonkamer aangekomen, word ik verwend met een heerlijke cappuccino en terwijl we nog even nakletsen op de bank pak ik stiekem even mijn camera. De zon zet de mooie vloer namelijk nog letterlijk even in het zonnetje.

 

Op een huppeltje ga ik naar de volgende klant die al op me staat te wachten. Bij binnenkomst zie ik gelijk de vloer van Keramisch parket. Het gemak van een tegel en de warmte van hout, wat wil een mens nog meer. Gezien Esther en Andries na hun oude woning in een huurwoning hebben gewoond, moet Esther hier echt nog even haar draai vinden. Haar waardevolle meubels hebben nog niet allemaal hun vaste plek gevonden, maar het begin is er en de basis is gelegd.

 

In de woonkamer sta ik even stil. In mijn gedachten heb ik namelijk het kleed al opgerold en samen met de cognac leren stoel onder mijn arm meegenomen (hihi).  Wat past dit goed bij de vloer, echt een plaatje. Esther heeft een eigen stijl, die ik omschrijf als klassiek met een antiek tintje. Dit is vooral te zien aan het schattige theekastje en de verschillende kannetjes op de keukenkast.

 

In het toilet is gekozen voor een effen tegel die ook terugkomt in de badkamer. De badkamer is heerlijk ruim en heeft een praktische indeling. Het wordt net even spannender door de donkergrijze steenstrips achter de regendouche en het houten badmeubel met bijpassende wandkast. Op de vloer ligt een grijze tegel, die een prachtig contrast vormt met de rest. Esther vond het moeilijk de gekozen materialen voor zich te zien in het nieuwe huis. “Stobastone hielp ons hierbij en nu het af is voelt het goed”. 

 

Het zand, dat van buiten naar binnen komt, geeft misschien veel ergernis in de woning, maar er is wel een vrij uitzicht over het boerenland, waar de bewoners nu nog heerlijk van genieten. De woningen hadden ook zo in het oude gedeelte van Urk kunnen staan, ze passen echt op Urk. Terwijl ik op de fiets stap, schiet ik nog een laatste plaatje van de strak blauwe lucht achter de mooie woningen. Het lijkt wel een schilderij.

 

Voor deze klanten; ik hoop dat jullie hier samen oud mogen worden en dat het nieuwe weer vertrouwd mag worden.

 

Groeten Jeline,

Stobastone.

 

 

 

 

 Fotoshoot Fam Kramer

Fotoshoot Fam de Vries

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Dini Post (vrijdag, 30 maart 2018 15:57)

  Jeline wat een leuke blogs schrijf je..mochten we in de toekomst ook verhuizen naar zoiets weet ik jullie te vindeen.prachtig.

 • #2

  Jeline (vrijdag, 30 maart 2018 16:35)

  Dini dankjewel �

 • #3

  Wilma (zaterdag, 31 maart 2018 00:13)

  Super mooi geworden zeg, leuk geschreven ook��

 • #4

  Jeline (zaterdag, 31 maart 2018 00:14)

  Ja het is prachtig dankjewel

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord