Back to school

Eindelijk is het zover: 'Back to school'. Sinds begin april ben ik gestart met de opleiding Interieurstylist aan de Interieuracademie te Zwolle. Een grote droom wordt werkelijkheid.

     

Ik werk nu bijna 11 jaar met veel plezier in de uitzendbranche, maar ben daarnaast elke dag bezig met interieur, thuis en bij Stobastone.

 

Bij de klanten van Stobastone ga ik langs voor een fotoshoot van hun interieur. Hiervoor behaalde ik vorig jaar het certificaat Interieurfotografie. Elke maand schrijf ik een Interieurblog. Dit kan gaan over het interieur van een klant, onze showroom, kleur of interieur. Dagelijks post ik mooie plaatjes en geef verschillende tips via onze Social Media pagina's.

 

Toen mijn man met Stobastone de wens had te verhuizen naar een nieuwe showroom in Emmeloord gaf hij mij de vrije hand in de styling. De indeling tekende hij zelf en samen bezochten we onze groothandels voor de nieuwste innovaties en collecties op het gebied van Sanitair, Tegels, Keramisch Houtlook en Natuursteen.

     

Ik probeer klanten te laten zien dat je interieur eigenlijk begint bij je vloer. Als je vloer niet aansluit bij je stijl krijg je nooit de gewenste sfeer. Ik probeer het interieur zoveel mogelijk te betrekken bij onze 

Tegels, Keramisch Parket, Houtlook Tegels en Natuursteen door verschillende sfeerhoekjes te creëren in de showroom.

     

Hierdoor is ook het verlangen ontstaan klanten te helpen met de juiste kleuren en materialen voor hun droombadkamer en/of perfecte vloer, maar ook voor je verdere interieuradvies kun je bij mij terecht. Je hebt de basis goed voor elkaar, maar welke bank zou je daar bij uitzoeken of welke woonaccessoires maken van jouw huis een sfeervol thuis?

     

Ook wanneer je geen klant bij Stobastone bent, help ik je graag met Interieur- of kleuradvies. Wanneer je bijvoorbeeld verschillende stijlen mooi vindt, maar toch wilt dat alles bij elkaar past, help ik je graag hier een passend geheel van te maken.

     

In de afgelopen weken heb ik al veel geleerd. Ik geloof echter wel dat een echte Interieurstylist in je moet zitten. De opleiding zal me gaan helpen professioneel advies te kunnen geven en mij verder te specialiseren op het gebied van interieur.

 

Mijn moeder vertelde me laatst dat ik op de basisschool al nauwkeurig de woonmagazines bestudeerde. In de laatste klas van de basisschool verfde ik voor het eerst de muren in mijn slaapkamer en startte ik met het opknappen van verschillende meubeltjes. Dit mag ik nog graag doen.

 

Mijn vader was schilder en van hem heb ik ontzettend veel geleerd over kleuren en verf. Toen ik 15 was kocht ik mijn eerste item voor mijn eigen interieur, een lamp. Ik ben er nog steeds verliefd op.

     

Via deze blogpagina, maar ook op mijn persoonlijke pagina's, hoop ik jullie op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en ervaringen in mijn opleiding en wie weet zitten wij nog eens tegenover elkaar om jouw interieur een boost te geven ! Ik vindt het supergaaf creatieve ideeën, ruimtebesparende oplossingen te tekenen en harmonie in het interieur terug te brengen.


Ik geniet nu al van alles wat ik doe op het gebied van interieur. Het maakt me blij en het geeft me enorm veel energie 

 

Groeten Jeline,

Create your own style.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dini Post (vrijdag, 27 april 2018 15:02)

    Was vroeger ook een droom van mij..maar kwam niet verder bij het opknappen van meubels..leuk dat je dat gaat doen succes er mee.

  • #2

    Jeline Ras (vrijdag, 27 april 2018 20:41)

    Dankjewel Dini �

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Do:  9:00-18:00

Vrijdag:    9:00-20:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord