5 tips die jou helpen bij het maken van een keuze

Je bent op zoek naar jouw droom badkamer of een nieuwe vloer. Je wilt natuurlijk wel met de tijd meegaan, dus zoek je iets wat trendy is en wat zorgt voor veel comfort. Je kijkt in de bladen, snuffelt eens wat op internet en gaat naar een showroom waarvan je denkt dat die in huis heeft wat je zoekt. Om deze redenen zijn wij als Stobastone ook elke dag bezig met de nieuwste trends en collecties. Op Instagram, Facebook en Pinterest inspireren we onze klanten dagelijks met mooie vloeren en badkamers.

 

Om echter terug te komen op het kiezen, op basis waarvan maak je nu een keuze, is het smaak,  kwaliteit, uitstraling of dat het praktisch is ? Zeker niet onbelangrijk met het drukke schema wat iedereen heeft en laten we eerlijk zijn 'aan schoonmaken willen we toch de minste tijd besteden'. 

 

Stel Je ziet een prachtige vloer of jouw droombadkameropstelling bij ons en hoppa je bent klaar, gaat het zo ? Ja dat kan, maar aangezien je niet van elke tegel een badkameropstelling kan maken en van elk vloertegel een vloeroppervlak blijven er genoeg keuzes die je maar op 1 tegel of op een vlak van ongeveer 1 of 2 M2 ziet.

 

Veel klanten vinden het dan lastig het plaatje compleet te maken en in gedachten het resultaat zich voor te stellen. Je vraagt je misschien af of het echt wordt zoals je denkt dat het wordt of bent juist bang dat het totaal anders wordt. Het zou zonde zijn dat je daarom niet durft te kiezen voor iets origineels zoals Mozaïek, Patroontjes, Stonepanels, een opvallende kleur, design of speciale indeling van jou badkamer en/ of vloer.

 

Ik geef je onderstaande een aantal tips 

 

1. Social  Media en Internet: Via onze pagina's geven wij veel inspiratie waar je de verschillende badkamers en vloeren kan zien in het geheel, dit kan je al veel meer duidelijkheid geven en wanneer de tegel bij ons niet in de showroom is kunnen we een monster tegel bestellen.  

 

2. Kijk bij een van onze klanten: Sommige klanten hebben bij ons aangegeven dat nieuwe klanten in hun woning mogen komen kijken, ze vonden het namelijk zelf ook moeilijk om van een plaatje of monstertegel de keuze te maken en zijn ontzettend blij met het resultaat. De meeste van deze klanten hebben ook veel lef getoond door echt hun hart en ons advies te volgen. 

 

Let wel op dat de persoonlijke stijl van de klant je kan misleiden en soms wordt een bepaalde kleur versterkt door bijvoorbeeld de meubels. Probeer alleen naar de vloer te kijken en de rest van de meubels weg te denken, vooral wanneer de stijl van de klant niet jouw voorkeur heeft. 

 

3. Vraag bij ons je 3D ontwerp aan: Met ons 3D programma krijg je ook een duidelijk beeld hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Je kunt werkelijk door je badkamer wandelen. Wij helpen je ook met het beste ontwerp, ook wanneer je het lastig vindt de juiste indeling te vinden voor je badkamer is ons 3D programma een uitkomst.

 

4. Kies voor professioneel advies: Wij geven de klant professioneel advies, moet je vloer bijvoorbeeld geagaliseerd worden en wil je voor vloerverwarming. Ga je voor natuursteen of juist een keramisch tegel. Wil jij professioneel kleur en stijladvies ook dan kun je bij ons terecht via onze Interieurstylist.  Hier kun je ook terecht voor de rest van je woning betreft ontwerp of kleur of styling. Wil je hierover meer informatie ? laat het ons weten.

 

5. Kijk bij onze dealers: Sommige dealers hebben bijna al hun collecties in hun showroom of hebben van een speciale collectie een bijzondere inrichting gemaakt wie jullie op het oog hebben. In dit geval is het mogelijk bij onze dealers in de showroom te kijken, dit gaat altijd via ons en op afspraak. Wil je hier meer informatie over, bel ons dan via 0527 622070.

 

Ik hoop dat je na deze blog meer mogelijkheden en ideeën hebt over hoe je het kiezen makkelijker kan maken. De vloer in je huis is de drager van je interieur. Het grootste oppervlak wat je moet uitkiezen, dit wil je natuurlijk wel goed doen.  Gezien dit meestal een grotere uitgave is en voor een lange tijd in je huis ligt is het misschien des te spannender een keuze te maken. 


Maak nu een afspraak voor jou persoonlijk advies en durf te gaan voor jou persoonlijke stijl !!

 

Groeten Jeline,
Stobastone

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord