Voorstellen

 

Even voorstellen 

Hallo allemaal, ik ben Jeline. Vrouw van Dirk-Jan en moeder van Therisa 5 en Jan 1. In mijn blogs deel ik mijn bezoek aan onze klanten en mijn passie voor kleur, interieur.

 

Interieurstylist

In het dagelijks leven run ik mijn eigen bedrijf als Interieurstylist en lichtadviseur. Ik geef klanten advies die verbouwen, verhuizen, nieuw gaan bouwen of gewoon een nieuwe sfeer willen creëren met nieuwe woonaccessoires en kleuren. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website www.jrinterieuradvies.nl 

 

Stobastone

Toen onze showroom een nieuwe plek kreeg in Emmeloord kon ik helemaal losgaan wat betreft de nieuwe inrichting en mijn passie benutten voor wonen en interieur. Met kleine sfeerhoekjes en leuke woonitems proberen we de juiste woonbeleving over te brengen op onze klanten, niet iedereen kan namelijk het plaatje schetsen hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

 

Vroeger

Als kind was ik al bezig met de mooiste opstelling van mijn slaapkamer en kreeg menig muur een nieuw likje verf, dit doe ik nog steeds thuis. Ik hou van verven, interieur ideeën uitwerken en het combineren van kleuren en materialen. Er staat dan ook altijd wel een kwast in het water wachtend op een nieuw project.

 

Persoonlijke stijl

Mijn persoonlijke stijl kan ik omschrijven als stoer landelijk en industrieel. Ik ben van het grote gebaar in het interieur, gek op hout, kleur en hou ervan stijlen te mixen. Zo ben ik gek op oude stoere materialen en dol bijzondere items met een goed verhaal. Je interieur moet het gevoel geven dat je thuiskomt. 

 

Genieten

Ik kan er enorm van genieten als klanten hun woning met veel smaak, creativiteit en persoonlijkheid hebben ingericht. Ik zie bij onze klanten superleuke items, sfeerimpressies en ze delen te leuke informatie die ik weer met jullie deel in mijn blogs.

 

Veel leesplezier en misschien doe je wel inspiratie op om van jou huis een warm thuis te maken !

 

 'Create your own style'

  Groeten Jeline Ras.

 


Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl


Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Vrij: 9:00-17:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord