Welke woonstijl past bij jou ?


Klik op de bovenstaande banner "Ontdek jouw woonstijl" en vindt in onze showroom jou perfecte vloer. Zie hieronder de 4 woonstijlen die wij hebben uitgesplitst en welke vloeren hier bij passen. Dit is geen vast gegeven, wil je persoonlijk advies om samen jou vloer te vinden, maakt dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder.

De vier woonstijlen op een rij

Basic Puur

Jou stijl komt het dichtste bij Basic Puur. In jou huis mag geleefd worden, ook al kies je vaak voor lichte meubels en linnen gordijnen. Jou persoonlijke mix bestaat uit landelijk, klassiek of design. grote meubels, riet en een wollen plaid sieren jou huis. Ook betongrijs en zwarte accenten zullen zeker niet ontbreken. Met een goed glas wijn op jou veranda verzonken in een boek breng jij je mooiste zomeravonden door. De vloeren die bij jou stijl passen zijn Keramisch Parket in lichten tinten en Betonlookgrijze Tegels in groot formaat.

Klassiek Modern

Jou stijl komt het meest in de buurt van Klasiek Modern. Jij houd van een combinatie van een klassieke kroonluchter met moderne stoelen rond de tafel. De Openhaard is zeker het middelpunt in jullie woning of staat hoog op het verlanglijstje. Donkere kleuren in combinatie met fluwelen stoffen trekken in jullie woning de aandacht. Voor een diner met vrienden rond kaarslicht trek jij de mooiste spullen uit de kast. De vloeren die bij jou stijl passen zijn donkere kleuren natuursteen en licht marmer. 

Romantisch Landelijk

Jou stijl komt het dichtst bij Romatisch Landelijk. Vrouwelijke elementen, pasteltinten en zachte stoffen met sfeervolle hoekjes zijn te vinden in jou woning. Hout en kussens met bloemenprinten of een mooi servies kenmerken jou stijl. Je houd van gezelligheid met z'n allen rond de tafel met een lekker stuk eigengemaakte appeltaart, daar geniet jij van. Vloeren die bij jou stijl passen zijn Tegels in warme tinten zoals bruin en grijs en Keramisch Houtlook Tegels in donkerbruine tinten. 

Industrieel Landelijk

Industrieel Landelijk komt het dichtst bij jou stijl. Een oude loft of fabriekspand laten jou hart sneller kloppen. Stoer hout, een metalen lamp of oude weegschaal maken jou keuken af. Staal, beton, gognac en legergroen zijn jou kleuren. Een schaal vol bitterballen en een bank om op weg te kruipen maken jou avond goed. De vloeren die bij jou stijl passen zijn Betonlookgrijze grote Tegels of Natuursteen in donkere kleuren donkergrijs en donkerbruin.


Volg ons op social mediaContact en openingstijden

Contactgegevens

0527-622070

info@stobastone.nl

jeline@stobastone.nl

Openingstijden

Zo en Ma gesloten

Di tot Do:  9:00-18:00

Vrijdag:    9:00-20:00

Zaterdag: 9:00-16:00 

Adresgegevens

Escudo 1A

8305 BM

Emmeloord